Българските евродепутати Емил Радев и Асим Адемов (ГЕРБ) остро възразиха срещу

...
Българските евродепутати Емил Радев и Асим Адемов (ГЕРБ) остро възразиха срещу
Коментари Харесай

Евродепутати срещу включването на убийството на журналистката Виктория в резолюция

Българските евродепутати Емил Радев и Асим Адемов (ГЕРБ) остро възразиха против включването на случая с убийството на журналистката от ТВН Виктория Маринова в резолюцията по отношение на активността на работната група с общ мандат за наблюдаване на ситуацията с върховенството на закона и битката с корупцията в границите на Европейски Съюз.
``
реклама

Резолюцията би трябвало да бъде гласувана на 19 февруари в Брюксел. България даже не е упомената в заглавието. Споменато е обаче убийството на Виктория Маринова, пише tvn.bg.

„ Искам да изразя противоречие с включването на България наедно с Малта и Словакия. Да, Виктория Маринова бе убита по изключително нечовечен метод. Познавах персонално нея и фамилията й. Но нейното ликвидиране, колкото и трагично да е, няма нищо общо с работата й, както бе потвърдено от управляващите “, сподели Емил Радев (ГЕРБ/ЕНП). Той напомни, че килърът на журналистката е бил бързо оголен и е потвърдено, че закононарушението е осъществено вследствие на огромна доза опиати и алкохол, само че не е поръчково поради работата й.

" Хората четат резолюциите на Европарламента и чакат те да са в действителност издържани. Тази в този момент не е такава. Вярвам,че ще бъде изчистена. Надявам се тъкмо нашата Комисия да не стане източник на подправени вести ", сподели Радев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР